I keep dreamin'
Friday, 8 June 2012, ϟ

Hello,assalamualaikum.
Dreams is mimpi and mimpi,definitely is a dream.rofl
Aku kan,banyak sangat brmimpi,lol aku byk tido so byk lhaa brmimpi,xD
Dalam mimpi aku lhaa kan,so many2 perkara yg pelik,maksud aku,
Things happen,and this is the weird one,
Memang pelik bgy aku and org laen yg mmbca,
  
Fistly,memang aku selalu mimpi orang yang aku tak kenal,#kepelikan
Orang tu memang sah2 lagi tepat aku tak kenai,strangers,anonymous bagi aku alien -.-'
Alien2 nie semua pulak,selalu hensem,lol,tak selalu lhaa,kadang2,haha
Hensem?don't juge a book by it's cover okayy,haha
Sometime,bes taw dk orang hensem masok lam mimpi,lol lawaknya aku*
Cakap dgn aku pulak tuuu,terharu taww,haha nnti Joeiiee pulak?xDD
Aku tak kenai tibatiba masok dlam mimpi then cakap dgn aku,#mmgtaklehbelah!

Kedualy,seems like everything connected,
Yahh,alien2 tuu masok dlm mimpi!Andd alien tuu in reality jgk,nie betul2 nie aku tak mein2,
In true world,the same situation,alien yg sama dan tempt yg sama,
Everything happen again in this world,in my life#i'mnotdremin
Maybe i look crazy to you,tapii memng betui,
I'm reallyreally chinchaah#ejaaantkbtui.klaw hmpa penah jdy cemtu,tell meyh,xD
Bukan setakat sekali,tapi betakat2 kali dah,gila kan,memang gila. --'
But ada but nih,dia tak lhaa benda yg besaq,qemeh2 jaah,
Aku takdpt byngkn semua mimpi aku yg menyeramkn,yg gila2 btui jdy,
Mesti aku dah neik gila sekarng,hehe jgn lhaa,aminn.
Ada satu kejadian nie,hurm tak silap aku,waktu aku year6,maybe,idk.
Aku penah mimpi jln kat corridor kt bilik unjuran,wif alien2 skalian,
Aku pi tanya diaaaa,smasa aku djah enam,
"Ish aku pelik lhaa sapa lhaa yg jln dgn aku,Aku pown tataw kat mna?tapi bkn hg?
Pakai spect jugak"Aku ckap cemtu kat dia,hmpa msti rsa gilakn?
Pastu,when i'm on form1,benda tuhh jady o.o haha
aku ingt lgy,sbijik apa yg dia ckap,tmpat.semuasama!*buknrekaan
Lol,i know who is she,I'm talkin bout cha marie,haha,
Sampai fad pon kata kt aku'semua benda hang mimpi'Nak buat cenna haha!
<Dreams come true>
Threely,mimpi aku banyak menyeramkan,tapi bukan hantu,
Benda laen,freakin scared,anddd malam semalam,
Aku tataw lhaa betapa seram mimpi aku,tapii memng gila2 pnya seram,
Menakotkan!tapi kekadng aku happy jgk,haha
Empatly,banyak kali aku menagis lam mimpi,
Biasalakn menagis dlm mimpi,realitynyaa,aku memng menangis,#akutawakulawak
Bangun2,aku dok menangis,separuh sedaq,dok huhuhu tpi dh sdaq.#cumaseparuhlol
Aku tak penah lhaa dgq ada org menangis in two different world.huh?nvm
Aku tnya adek aku'hg penah blablablablaandbla' *as i said* dia jwb 'takk'
Haha,tapi dia tuuu,bangunbangun tidoq angkat bantai,gali bwh bantai,
Gali apa aku pown tataw lhaa,dia tuu sleepwalking pown penah,ckap dlm tdoq pown pnah,
Kecik2 dlu lhaa,skrng,samajaalagikowt,bhaha,
Nothing to say,hurmm,
sekarang nie kalaw hmpa rsa aku pelik?gowithit,kepelikanmealanda#

My dreams annoy you,but i'm telling the truth,how bout cha?? ^^

new past