Jelly-seee
Wednesday, 30 May 2012, ϟ

I know,it's not winter yet,xD Cuma..pic nie terlalu lawaaa

Assalamualaikum andd hey guys,
Soo,how's ur holiday?#soalan takleh belahh.kayy to the topic!
Weeeeyy aku gila jeles,jealousy now controls me.
Tadi lepaih baca post Fad,Jeles aku dengan depa yang pi jamboree tuh,
Yang dekat Putrajaya tu kannn,mesti ramai punya yang pi,semua negeriada kan?
Even..i know i'm not one of ahliscout,tetapiii.....ishh bes lharhhh,
Dia kata,aktiviti tkdokk pown,jeles lhaaa aku,apa lagi kan,
Boleh pi shopping,takdak duit, shooping-tingkap cukop lhaar a.k.a Window Shopping,heew
Kalaw ada aktiviti,aku scout pown,tak tentu aku pi lagi,--'
Haha,jeles2!mesti bes kan hampa semua.Aku tak habes lagi nih jeles nih,
Tak leh tahan,tak tertahn,haha btw kat sana Marie ada human yang lookin good tk?
Hahaha,ignore it,apa punya soalan,taaapiiiiii marie kalaw hg baca nih jawab taw,LOL
Mesti bes kan hampa,nie aku tak habes2 lagi nih,takpa2,Take a deep breath haifa,
Uhhhh,haaa! harini Teen Top comeback,aku punya lhaa menunggu,menanti,
Lastlast lagu 'To You' tak lahh sesyiok yang aku harapkan,teaser dy punya banyak bes!
Haha,tapi chorus dy bes lhaa,btw tetap stails Teen Top 'to you' ,dengaq taw jgn tak dgq,
Post aku kali nih pendek nyorhhh,tak dak idea dah lhaaa,don't know watta say,
Bukan takdak idea nih dah jadi summary dah,xD
Memandangkan ini sebuah summary,will keep it like this kaayy,
Aaah one more thing,nama aku dekat blog nih aku dah tukaq,
Haha,aku taw sapa yang taw history nama bobo tu mesti gelak balik kata aku skrng nih,
But then,aku rasa kalaw aku letak nama betui aku tak bes lhaa,
Takdak feeling kan,haha formal sangat,soo aku letak lhaa nama pelik tu,
History dy sangat lahh gelap 'bobo',hahaha gila betui,
Kbaiii,

Nie summary kaa?yalatuh,cerkira patah perkataan xDD









new past