It's not cool
Tuesday, 8 May 2012, ϟ

I don't even know one of em(exo k)for hiasan only :D

Hey and hey,living thingss and non living thingss,
Okay i wanna heboh smething se...semethin bout school,
Todayyy is not a cool day at all,yaa it's bcus,
I'm sooo boreed of HAC, taun lepas lgy bes,
Taun nie smpai jaa skolah pi mkn,bergerak kan kaki skit di tnh yg rata,
Jaatuhkn ass kt dewn terbuka, andd blue-tuith, that's all 8D
Diri ini begitulah bosan,bukan macam taun lepas bes lhaa jgk,
"Jugak"  tuh haaa ad jgk haha#ada feeling lhaa sikit kan,
Beik takpayah piii skolah,study kat rumah lgy baguis,
Okay sory,pulon-ness controlled evrythin,
Haha study lhaa sgt, lebih kot laen ada lhorrr,
Tady panas kan??sejuk?u're at somewhere else,hihhi
Aku kepelikan lagi ke-weirdantt,knap gerai2 taun nie tak brapa tertarik lgy menarik?
Ish memang me...memng,it's totally not cool,yalhaa dah lhaa panas (hot) 
Okay whattaevoo lhorrr, cool kaa hot ka,spicy ka ori ka ciplak ka,
Benda dah berlalu tkpayah dok ungkit2,buat sakett otk jaa,xD
HAC sucks! pulak dah haifa nie tady tk cool# -.-
Yaa sucks,laen lhaa kalaw aku nie bdk genius,pastu dpt anugerah,
Or aku ada terlibat dgn apa2,i think it will be great,
But nothin,sooooo,it's suckss,part blue-tuith lagu tuu aweshome! :)
Aku dok merapu dari tady,something yg hmpa tk phm,
Buat gila jaaa taw,daripada aku merapu lagi,baek aku belah,
Pi belah buah,ekk?no no pi belah dari sni,Kbaiii 

HAC it's not cool enough




new past