Ever since
Saturday, 5 May 2012, ϟ

I find out dis picturee absolutely cute.
Assalamualaikum and hey,
Dah lama dah aku sedaq pasal benda nih,yalaaatu --'
kenapa sekarang nie aku jarang update tah?
Sebab aku nie sibuk dgn homework,don't make any sense guys,
Haha,homework memang byk,tpi still ada masa kan,
I know,i know,tv tuuu depa sumbat dgn cerita bes2,ituupasal
Lagipown kalaw dok tengok jaa laptop nie,lama2 rabun lhaa,
Memang dah rabun pown#Tv pown bagi aku rabun jgk -.-
Rasa macam sunyi jaaa blog nie,sejak aku kureng-eng update,
Okay since exam is justtt behind me,i think,
Dis blog,will be alone andd quiet like now,
Mungkin aku update 4 hari sekali jaa apa,sekrng pown tk menentu,
Tengok lhaa dulu nanti,i've to catchup with examm,
The resultis-->forever kesepian lherr blog nie,Aaa yahh,nanti cuti 2 minggu,
Tengok lhaaa hampa,aku merapu sorang2 dalam blog aku,xD
Sampai hampa pown naek meluat kat aku,Anddd maybe,maybe lhaa,
Aku nak tkq skin,anndd tkaq skitt2 code2 dy,
Annnd fadhilahh,kan kan ag suroh aku buat header hang,
Sampai sekrang pown aku tk start lagi,haha sorii lhaa fad
Promise,nanti cuti baru aku buat :D
Kboooi and toitoise everyone :)

Exam u've makes feels like ooohh,oooh,ooohh otakku serabut





new past