Nothin' else
Friday, 24 February 2012, ϟ

Assalamualaikum,andd hey bloggie, :)
Waaaa waaaa i'm penat aaa dengan sekolah,
Minggu nie,,err was so so pack!=='
Pack sangat ka??taktak haha tapii kenapa letih?
Neik gila dah aku,orang laen pown aku tengok,
Muka sedih semacam jaa semua, 
Muka masam like asam xD 24/7,Hmmm kesiannn kan kami,
Dah aaaa tak lama lagy ada test,we tolong lhaa kenapa awal sangat?
Cikgu pown sabaq lhaa sama saya masih pening dengan Geo nih,
Macam mana nih,bab 1-5 geo mesti penin,aduyy!
Hate hate so muchie,nak buat macam mana,
Life is not easy,haha k aku merapu,--'
Hmmm,i'm badly sad of everything now,
It's not suppose to be like this,
I've done my best,but everything gone wrong,
Wae wae?Why everything that i do'll deystroy in moment,
Nothing happens like i want,it's all my fault,
Yaaah,i've done my best,But 
Ada satu probs jaa,kalaw orang menyumpah kata nak,
Jatuh lhaa apa lhaa kat aku sad lagi,memng jatuh,i'm tired of this
I realise it's my destiny,But it's Stiil the same,
Everything gone wrong,hmmm sabo sabo
Aaaaa mak aku cakap nie sikitt jaa,alhaa besa lhaa nama pown,
Apa natang pekataan tuh,itu perkataan alhaa,haa! Life :D
Kalaw aku dilahirkan cacat takdak mak ayah,lagi susah kan?
Bersyukur bersyukur,with maa life
Sooo,now don't worry Haifa everything will be okay, 
Just be tough andd strong,no one life is perfect right?
Heeew okay akusabar jaaa dengan apa yg jadi,past is past,
Heeeew okay lhaaa,#mood happy# ^_^
Aaaaa Bigbang is back!They're so awesomee!
Tataw nak kata,aku nie bukan diehardfans deypa pown,-.- 
Kecuali lhaaa Jas kan,kan?haha she's one of BigBang diehardfans,
 Pelik?tah kenapa tetiba aku menggila dgn lagu baru BB,
Nak kata depa tuu hensem sangat,idok lheerr kan?haha
Okay nanti ada orang marah,hurr Nih lagu dy,
Terbaekk yooo!3 days,they had got 5million plus2 views,
Gud job guys,anndd yaahh lagu nie agak sediyh,
Agak lhaa,agk jaa --' err but it's nice okay?Dengorr lhaa okay, :D

Falling in love with that song Lol



new past