A better Day
Friday, 3 February 2012, ϟ

Assalamualaikum,
Lame lame lame,
So lame kan,kenapa lhaaa kena jadi cemni,
Tak leh,jadi macam biasa,Aku pelik,
When i'd work harder ,Everything goes wrong,
Kenapa haaaa,jadi cemni,
Semua benda aku buat semua benda tk betowl,
Kenapa jadi cemtu,mesti hang marah aku kan,
Dari taun lepas hg dah marah kat aku kan??
Hang bagi taw depan2 lagi,i admit it,
It' all maa fault right???
Jusss,memang aku takboleh,bukan nk menggedik,
Saja2 aku bagi alasan hang kata,sebab aku nie malas,
Taw pown aku mlas,then hg kenal aku kaa?
aku takdak mood dh hang taw tak??
Hang penah taw ka,#Haifa saboo je lhaa#,
Aku try mcam2,
Aku dah buat macam2,tapii kenapa sama jugak,
  tak penah berubah,mungkin ni semua dugaan aku,
Sikitt ja nih,relax2 cmon haifa U_U
Hang pown taw cakap bukan2 jaa kan??
Bila aku dah moody,baru hang taw nk tanya sal apa?
Hang ingat semua benda nih aku wat saja2 ja kaa??
Nie semua jadi,without my knowledge,aku tak penah taw pown,
Semua nie nak jadi,semua orang tak penah taw,Allah jaa taw
Hang ingat aku nie perfect sangat,hang ingat aku nie tak penah nanges,
Hang ingat aku nie,suka saja2 ambek kesempatan,
Hang penah taw macam mana aku,hang kenal aku??
Rasanya skitt pown idakk kan??
Everyday i hope for a better day,Sooon,i hope,insyaallah,
Feel more better now,more better than yesterday,

It's hard to stay positive,when nothing ever goes right,





new past