Huhuhu.
Monday, 2 January 2012, ϟ

Joe'Kenapa dengan hg nie?Ada prob?'
Aku'Aku tak laqat lhaa.BTW tengs tanya.#dalamhatiseronok#hehe
Ignore me aku jus sja sja ilangkan stress.Kay kay.
Lelaki kacak di atas.Sambung warisan letak gambar laki chumell..Ngeeeee 
Okay i'm not in gud mood now.Tuu lhaa letak gmbr cute2 bru lhaa tenang sket#actcrazy#
Tangan aku nie tak baek2 lagy dari semalm,
It's killin me.Dua2 belah saket..Sengal2 rasa cam bengkak pon ada.
Tapa tapa tahan jaa haifa ooi.Lex suddaa XD
Okay esok dah sekolah dah.No more itu n ini n that thing.
No more fb n no more benda  tenet tenet semua nih.huhuhu -.-
Aaaaaaaaaaa malas nya nak gi sekolah.Adeeehhh
Tak leh daah lhaa.Aku ber- chat- chat kat fb gi,huhu
Weh aku dah 14.aaaaaaa tak suka I.
Aku dah tua k.Tua satu taun.Taun depan Pmr pulakkk.
Dah kalaw tua setaun tuu..Mintak2 lhaa aku lebih matang.
Nyway,aku memang hepy campur malas,letih, sedih,boring.
Semua nie=NOT IN MOOD
Esok skolah mannn.Kena bagy ada mood tidak jadi lumut.
Naseb ada Joe Jonas tidak mati lama dah.
Kbaiii ,Be hepy.^.^





new past