Homework forever alone
Friday, 6 January 2012, ϟ

Heyyo!Assalamualaikum.
Homework sekarang betimbonn -.-
Tapiii aku maseh boleh layan natang tenettenet lagy.
Siap sempat edit belog nih lagy.Sbenaqnya nk tukar background jaa,
Sebab Bila tengok balek,background tuu telebih kosong,jadi tukar jaa
But,background kaler larii,abes semua larii,tukar lhaa sket2,
Tidak pelikk jady nyorhh,Nie pown header n post tittle,sidebar maseh pinky2 lagih,
Homework,Cikgu Hafidz lhaaa baek semacam pulokk,-.-
Pi bagy hw,walaupown dy surohh baca jahh novel tuu,tapi kita mezti menhayati lhakan.hihihi
Kang aku tekang-kang ahad nie,kena ngn cekgu 
 Dy tanya,tataw jawab,haa mamposs aden,
 Tataw nak jawab,Pikaq sad kemudaii,,hemm diri lha all the way..
Camna??Aku tamaw diri nnti abes tecabut kaki,hikhikhik
Campur ngn Portfolio lagii, kejaa pasal decorate kelas tuh lagih.Aiyoyo!
Apa nak jadyy kalaw takdak hw kan senang idop aku,
Kurang satu masalah,kann??
Takdak sekolah teross lagy bes,tapii nanti lingkop dunia nie pulakk??
Okay maybe aku dah hepy skett arinie,walaupown adek aku cary psal kan,
Lantak ja larrh norh!!XDD ^____^
Dy tuu tak retii dok diam,asyekk kacaw idop aku jaaa,
Ahhh,2012 agk bosan,at the fist but sekarang kurengg dah,
Yeay!!Kita hepy jaa,ada hw ka tarak ka,life must go on.Right?
Nak buat hw bagy siap,then baruu boleh besorak puaih2 toii tak?
See u then maablog.
XD ,Kbaii wsalam 
p/s,miss ur laugh







new past