Everything :D
Thursday, 19 January 2012, ϟ

Assalamualaikum,
Hey!Banyak ary dah aku tak post entry kan??
Tak lhaarr baru 3 ,4 hari,LULS
Hampa rindu aku lettew,XD#annoy#MENGGEDIK MINAHNIEKAN??#
Aaaaa okay2 tamaw merapu mereban,Banyak benda aku nak cakap,
Perasaan yg tak diluahkan,byk ary tak bukak lhaarr ktakan,
Kat sinni jaaa aku boleh membebel,beletiaq etc,mna lharr ada org nak dengaq aku cakap (Y)
Okay2,Nak stat mana dulu pown aku tataw,U__U
Sekolah hahhh!,camni asdfghjkl,penin dgn hw penin dgn org,Penin with maaself
Kat sekolah,mcam2 jady,n i like it,benci it,Nak cerita pnjang???,ok larhh ak ceyta.

Isnin-Jus a normal day full of gelak tawa,
Selasa-Awok letih lharr saya aritu,ada KOKO,aku memang letih gila cam nak tidoq dah kat prhimpunan,
KOKO aku masok fotografi,bes wee! but satu jaa time skolah,aku ngntokk!-.-
Waktu fotografi kan,?Ada budak nie marie pi serang dy,Cus marie kta budak tu Klon aku,=='
Budak tuu neik takot,budak tuu putih nak mampoih!Pastu kan marie kata
Muka adek macam kakak nie larr,yg aku mula lharr,tak tentu arah pusing sana  sini,#malu#
Dy dok belakang aku ja,aku dok sembang- no ! bkn wat2 sembng2 jahh.heeew
Bdak tuh nak la tgk muka aku,jdy dy mein2 tekan bahu aku pulokk.
Teet tett tett tett,ngn jari dy,ak tk rsa ap pown,igt kawan aku sja2 gatai tgn kan??
Then,marie panggil,aku pusing dgn segannya#malukott#
Budak tu cakap'tak sma pown'Lembutt gila cara dy cakap.
Aku apa lagy gelakk tak maw2,kemudian aku bukak mulot,
Ckap kat marie,tangokdy pown kata tak sama,tak sama kan kan??:D
N ada 1 lgy kejadian theheeee,takmaw gtaw!#sapanaktaw#
Rabu-hurmm,such a normal day,yg byk ngn hw,gelak aku,kegilaan aku n etc.
Khamis-Harii yg palinng menakotkan ever,Seronok ever,byk cikgu takmasokk kelas,Happy day :)
Waktu,perhimpunan al quran ada orang menjerit,aaa menyeramkan!,U know kenapa??
Takmaw gtaw bulu roma aku naek dah nie,Budak Bad,mesti taw punya.
Anndd waktuu ak nak pi rehatkan,with iffa,Budak yg putih melepak!, Lagi comel cam pakistan tuh,
Lalu,dy nak otw balek kelas,aku nak pii kantin laaa,apa lagi lapaq!
Okay2,Pas2 dy cakap cemni'Akak bukan yg cakap muka sama mcam adek tuh'
Jawab balek'bukan2 sorang lagy yg cakap,'
Mnkin dy tkpaham,igt org lein muka cam dy but mmg aku larhh,Haha!
Bngga la ada orang pnggil aku kakak terharu#gedik!#
Dah larhh cakap,sopan santun gila,marie kata langsung tak sama mcm akuh,XD ^__^
#terasa-sigh#
Nak crita lagii byk tapii malas arhh,taun2 depan,hikhok .____.
Eh one more thing,pesanan to budak tuh, kalaw without spect,seriyes mesti cunn!Muka cam org pakistan campuq matsaleh malaysia XD,Hidong dy mancungg ,Jelly aku.Kbaii SYS!

Listen to this song,Sedihh gila MV dy,Nanges aku,Bes lgu dy,MV dy lagi best!
GTG.
















new past