No time 2
Friday, 16 December 2011, ϟ

Okay arynie aku nak crite psal memories yg sangat berharga bagaikan duit emas..hihihi banyak la punya emas konon..Kay kay.Before tht,Assalamualaikum and hello everyone.So weird,aryni pepagi daa tepacak depan lappie pas2 bleh update g -.-.
Seriyes we taun nie bnyak memor yang gila gila,pelik2 and annoying.Tercipta memor cemni bcuz of kawan kawan yg superb bes and funny.Jom dengaq aku bercerita!!Tak maw suda!Pi blah!Alololo..jgn majuk.Juz kidding..^_^
Since first aku jejeak correction jejak kaki aku yang chumell kering mcm tuan dy nie msokk kwsan skola SMKSB memang awal2 dah gelak mcm gila.Stat dengan kawan aku yg cute nma dy..EMMmm..rahsia)
Wak2 tuu bln 1kott..Aku dok kenal2 lagii ngn Jas Marie n Iffa.Pas2 kami sembang2 lha .Then kami sembang pasal Taylor Lautner alarhhh yg hot lagi hensem tuh.Belakon ceta owang puteh tu.. Breaking Dawn tuu.Pas2 budax chumell tady tu kata cemni ehem2' oo.. Taylor Lauternzzz' haha Xd .Sejak bila dy tukaq nma mamat nih.Nickname dy ??#jgnmarahakummgcemni#
 Lepas tuu jasreen dok mengata aku marie,n iffa.Aku penah crita dah kowt dlu.Sejak tu mcam2 jady.Things that make me smiles:)Marie ngn aku banyak jugak dah lakarkan cipta memor yg lawak2 gila gaban!XD.Aku nak ceta pown pnjang sangat jady bagi tajuk cukop arr.Lein kali aku try crita onebyone.Don't worry.Emm,Gulong,Jangan Kaw Gnggu Aku,Ayman Najib 1lagi aptah..#lupa.
Yang Ayman Najib yg terakhir seriyes lwak gila babun...Lein kali aku crita taw Byep!!Mezti ampa nak dgq pnya Yg Ayman tuh.Kalaw pikir2 balek skarang pown aku boleh tegolek.Hihihi

p/s -2all peeps yg nama Ayman or Aiman..Mna2 ja. jgn Perasan Suda..=='






new past