Neveeer 4 eeever..!!
Monday, 5 December 2011, ϟ

Hye n assalamualaikum!
I've no idea wht to think anymore..
Arghhhhhhhh!okeh untuk hilangkan kepeningn otak aku ni baek aku tengok pic kat ats nih.Cantek kan belon2 tuuh..Aku berharap satu hari nanti aku dapat tnkp pic secantek nii.Anyone yg sedg mmbaca belog aku nih boleh ambik belon2 tuh.Free of charge..Haha XD.Okeh2 tujuan aku bukan nak cakap sal belon tu pown ngeeee!.#Serious haifa#..Hemm,knapa lha hg punya perangai pelik sangat.Kekadang aku tk paham langsong tujuan hg!Sesangat weird..u r acting weird nowadays.Aku suka sembang ngn hg but sometimes u make me feel so damn weird.Hang selalu wat aku gelak n tersenyum.Tapi hang semacam pelik ja apsal ha!Macam ada yang tak kena.Aku taktaw la kenapa ngn hang...
Tapiiiiiiiiiiii.........................
Hang memang sesangat baek ngn aku n always make me smiles.
T_T




new past