Memories can't be erased ^-^
Wednesday, 21 December 2011, ϟ

Assalamuaalaikum and hello there.
Lalalalalalalalalala.Kenapa lha tetiba aku teringat waktu aku sekolah rendah dlu.Rasa mcm bru jaa.Padahal dah 6 taun dah.Weird -.-Aku teringin nak berhenti kan msa.Jus for a minute.Wanna a time machine.Aku ingat lagi waktu aku dok blurr lagi tataw tuu tataw nie.Kalaw org tnya.Hemmm semua aku tataw.Ngeeeee
Time aku dajah satu dlu..Ada satu kejadian nie..Klaw pikirkan balek mmg nak tegelak smpi tegolek.
Nak taw ark..nak tak?#Gedikk!Kay dlu wak2 dajah 1 ada soqang budax laki nih.Dy suka curi pencil mechanical.Bekotak kotak! abah beli smua dy pi kebas.=='Last2 kan aku tak tahan teross..Menanges.Cry2.Aalrhh besa lettew budak2...Hihihi
Aku nenges lhaa kat depan ruang tamu umh tuu.POORKID.Pas2 abah balekk keja tnya"kenapa nih nanges"
Then aku cerita lhaa kat abah..Pas2 abah ckp cemni"bagitaw dy bagi balekk pencil nanti abah bagitaw ayah dy pas2 panngil polis baru taw"Esok tuh aku bagi taw dy..Ha!!lari kalowt2 ambek pencil aku balek..Haha Xd..Takowt kot kwn tuh.Adehhhh 

Time dajah 2 pulak kan kan kan?Aku pegi Kafa kat MRSM PDRM.Ada lhaaa kawan aku nih.Kawan sekolah  aku.Sorang nama Wafa sorang lagi nama Wan Sakinah.Sebelom jaa pi Kafa mezti aku bli apaapa junkfood kat kedai kat lam PDRM tuh.Tiap2 ary...Tak penah miss.Adek aku  lagi laa macam2 benda dy hentam pi beli.Kawan aku sorang nih Wan Sakinah.Dy nih suka cakap bukan2 kat aku.Dy suka bagi aku sedih cam nak nanges.One day,Dy pi rampas jam aku.Aku tataw lhaa apa masalah dy ann.Nak mein rampas2 hg igt  apa bnda.Aku pnya tahap kesabaran pown nak meletop dah waktu tuh.Aku pi jerit kat kafa waktu tu time rehat..Aku jerit bagai nak mampoih..#gila kott trolololo. Pastu dy lari aku ligan  kejaq bagai nak mampoih.Aku dapat ja dy.Aku hentam dy takmawmaw.Kena hang macam aku cakap kat dy.#hamampossko#Then,aku pi bagitaw uztazah.Ha!padan muka Wan kena marah uztazah.Syiok aku.c;

Ada lagi nih#takabesabes#Waktu aku dajah tiga.Aku pi menngaji kat Taman Anggerik.the best!!Aku kat sana daa macam kera dah taw ark XD.Aku gelak2 wat gila.Kena marah uztazah free2 tp tkpa uztazah beik kan.Kay2Pastu adek bradek nih.Adek aku suka cakap mcm2 kat depa.Hitam lha busuk la apa bagai#mulottjahat#Aku beik jgk ngn depa.Takmcm adek aku.Bruw2 nie ada sorang dr badek tuu tegor aku kat FB.Dy kta kenal tak dy.Tapi aku wat2 tak kenal .#kesian#.Padahal dy ngaji ngn aku.Kesiann kena dgn aku free soriiyy der,^_^.Dlu akak depa 4 org tuh slalu ambek depa ngn moto.Aku igt lagi.How was i happy tht time?IDK.Sambil tnggu mak aku dok gelak2 mein2 ngn kwn aku.I can't forget it.Ada sorang budak kat ngaji tuh ank menakan uztazah.Budak kecik lagi.Dy selalu bg bende spray2 mcm syrup.Dy bli kat aku ngn adek aku.Selalu ak dok spray benda tuh lam mulot.Sedapp kott..XD
p/s ples ignore my Pas2 they're so muchie

We can't forget tht gudmemories..Forever and ever.Weh hampa semua old frens.I won't forget u all.
#Terharu ^-^

new past