Doubleastories '-'
Thursday, 22 December 2011, ϟ

Assalamualaikum 
Okeh tajuk diatas tidak sama sekali ada kaitan.
Kay nak dengar crita Minah ni tak?#it's me#
(berceloteh tak abes abes)
Semalam adek aku ada cerita pasal.'Minah Indon'
Kay memang tajuk dia sesangat pelik so mezti story dia bebangat pelik.trolololo.
Ehem ehem dia stat cemni..u know wht!kay merapu sudaaaa #ayatadib#XD
Ada sorang Minah Indon nie dy tegor adek aku.Dy cakap cemni
'Ini gambar asli ka gambar soto'kay weird.
Translater..dy tnya gambar asli ke gambar fake.
Wht soto!??Memang pelik apa benda soto2 nih.Hang nak pi makan soto pi beli  arhh.Hehe
Adek aku balas 'tutt tutt tutt'kay mencarut
Dy balas'ada saya bilang salah'Adek aku mencarut sebab dy tak pham pa benda minah tuh cakap'
Adooooooh,,,ape kehe??Mana tak nya dok mein soto2 pulakk dah.Hihihi
Klaw eden pown tak paham eden.Penin dibuatnya soto2.XD.Tp kalau yg 'gambar asli'tuh phm lhaa eden.
Adek aku mana la nak taw dy tnya apa kan??#Nngekngok
Adek aku kata ramai kawan dy add adek aku#popularsangatlhaasampaiorangindonadd#taklehbelah
Tu lhaa minah indon lein kali jgn dok cary psal kan dah kena ngn adek aku yg baek Gangster nih.XD
Lastly,2 all yang dapat 8A's lam PMR tuh.tahniah tahniah!!
Yang tak dapat tuh relax arr.Tahniah jugak .. u had try ur best.Buat yg terbaek tuk SPM nanti pulakk.Jangan sediyh2.Da dapt tkleh wat apa..-.-







new past