Sory.....;(
Wednesday, 7 September 2011, ϟ


U..............................................
Aku memang lama dah marah kat ag.
Aku xtaw la psl apa hg selalu bg aku marah or meluat
Kalau waktu hg hepy tu mmg keja hg bagi aku marah  rsa sedih n meluat at pangai ag
Pas2 hg kata hg xmaw buad dah tp hg wat lagi,,,
Apa kejadahnya ha!
Aku boring la ngn pangai ag...

Aku pelik lharr.
Hg xkesian ka kat owg yg hg ckp tu..???
Hg cuba pikir sama perasaan depa semua...
especially...sorg budak ni..........................

Dy bukan aku..tp owg laen
Aku tengok muka dy pon aku taw dy dh suffer selama ni
Walau pon pangai dy tu agak pelik sikit aku pon taw tapi kesian la kat dy
Kadang2 tu  aku pon join ckp psl dy ngn ag..besalah

Tak!Aku xpaham kenapa kalau time hg telebih hepy
 Hg nak bagi owg laen sedih...
 Pangai hg mcmtu dah ka????
Aku xmarah kat hg..aku cuma marah bila tgk ag wat kt owg cmtu..
NOTICE:AKU XMARAH HG CUMA PANGAI HANG
Sambung balek kk
Tapi aku sabar dgn hg...SEBAB

 Aku sabar cuz aku kesian kat hg CUZ hg pon trseksa jgk kan dgn pangai org mcm aku ni ????
Tu la hg wat mcm nie kan????????????
Tu la pasal aku xberani nak cakap pasal pangai hg yg
Sebenaq kalau hg tnya kat aku..

Aku bkn kesian kat bdk tu ja...
Tapi kat hg pon aku rasa kesian jugak! :(
Bila hg ckp mcm2 bnda pelik n burok pasal hg lagi laaaaaa aku sedih :(
Mungkin hg sedih sebab hg rasa hg x perfect..mana ada owg perfect

Sory 4 this post...dont meant to hurt chu....
Just want to make ma heart in peace....sory
SORY 4 everything..huhuhu sedih nya aku cam nak nangis dah nieeEEE :( :(
p/s jgn salah faham...sory sory sory
PEACE GURL..^_^

new past