Today was a moodie day
Wednesday, 3 August 2011, ϟ

Sejukkn hari ni..dh tegetaq getaq trgigil gigil n things yg ade kaitan dgn dua perkare tu lah... dok hujan je tak berenti renti bkn apa boring ma!!aku geram la ngan pakcik van tu bulan posa ni dy dok mai lambat aku taw la kena ambik  budak SMKK blik kul 5.30 ni dkt ngn kul 6 bruw smpi yg muka aku ni dah  like cuka dah ..nak bagi aku jadi macam apple cider nak arkk!!I'm so mad with dis thing...Ni kan bulan posa nak bagi aku marah bwat pa tah!!!


Tadi khairinatul bleh g tanya kenapa muka aku masam murung  ja dy kata..ye la dok tunggu van tak sampai2 lmbt sgt aku marah la..HERHH ni 1 lg prob yg jas tu apsl la dok tak habes2 lagi bertekak ngn Cik fadhilah tu apsal ...owg suwoh bbaek tamaw pas2 dok ckp bnyak...
Korg nak taw ark??dy tulis karangn kat FAD 6perenggan pulak tu lawak tul...
tulis panjang2 esok aku bg kat cg SARA suwoh check confem dpt 5 mrkah ja..

Hahahaha...yang fadhilah tu pulak balas dy wat summary
sorg tulis pnjg melebang dri A ke Z
sorg lagi wat summary ja...
ambik hg??fad kn pndai meringkaskn..hahaha

Aku pelik yg depa dok gaduh tu bkn big prob pun tp nk pebesaqkn tu apsal HAA!!
Yang fad dah tulis benda betul pas2 Jas dok kata dy yg salah
WEY JAS HG RABUN KA ??DY TULIS TU SEMUA BKN KATA HG SOWG JA SALAH...KAN ADA JUGAK YG BETUL KN!! APALA HG NI BACA PUN XRETI AKU BG MASUK KOLAH TADIKA BELAJAQ LEK BRUW TAW..


Dah2 aku xmaw beletiaq pnjg2 kt cni aku rasa sampai taun depan pun tak abes....jadi aku nasihat la kat hampa dowg brbaik lah semula...tak susahkn yg tu pun kena ajaq..Haiyyoo! ni dok salahkn sama sendiri mcm org bodo...HA1 tgk tu aku dh ckp apa dh la..

TATA

new past