in the VAN
Friday, 5 August 2011, ϟ

HYE cmue...
aku nak cita ni pasal in the Van la.. aku ni wat macam ampa cmue xreti baca kan?
Okeh haifa truskan cerita anda ya jgn dok merapu sowg2 nnti u'll lost ur mind ..kay2
Lepas balik ja dari skolah yg pling ROCK TU kn aku slalu ja moodie besa la sapa yg kenai aku tu taw2 je la
Bila van kuning dh mai apa lagi msook cept2 la ..kalot nih kaloyt nih nk mcuk
But malangnya aku ngn jiha n kak athirah slalu kena dduk kt tmpat enjin tuh yg telah membakar lemak kt ass aku ni yg xbapa byk tu kan sampai la tinggal tulang dah la aku ni dah nk sma ngn tiang kat SMKSB tu
Korg tau ark knapa??Bcuz of kakak2 yang dah cop tmpt duduk bagi alasan bejela jela kata... beg besaqlah apalah kn..siap ada guard lagi nak jaga seat depa tu ann...herh geram sehh
Walaupun ada pelapit kt tempat enjin tu .. tp maseh g panas membakar ass aku ni..jadi 4 sapa2 yg rasa dy nya ass tu big silasilalah naek van n duk kt citu..norhh

Naseb la aku ni penyabar klu tidak aku tendang dah kakak2 tu keluaq tingkap..hahaha igt aku berani sgt ka don't be rude HAIFA ..xpaxpa dsebabkan ada kak zati ngn kak tasha aku rela membakar lemak ku ini

Bcuz depa dowg ni mmg lawak aku xleh thn ngn lawak bodo depa..Keja depa dok bergosip gosip..Bak kata azirool aka adik angkt ku"HA!! HA!!GOSSIP GOSSIP xdak bnda len ka"pas2 depa slalu kutuk cikgu kolah depa kutuk mcam2 xpenah habes sad cg tu sad cg ni..tp depa sporting gila!
Yang aku ngn jiha ni slau dok pasang kan telinga thp power..utk pa ??Dengaq apa yg depa ckp serius lawak,tmbh merapu with mengarut n garamnya mencarut..

Soooo...depa dowg bg aku senyum balik walaupun aku xmau SMILE..

Haritu kn kak zati ni wak2 p kolah dy xleh naek van kami dya kena naek van 1..bcuz ada owg bruw masok..Korg taw dy kutuk sorg kakak ni kata"......kalau xdak lagi bgoiss dy tu makan space..hg tau kita dowg ikat dua bruw dpt dy kata kak tasha pas2 kak zati sambung"bkn bkn kita4 org dy dy aku hg bru betoi"
aku gelak la xberenti renti lawak tau ark..Bkn yg tu ja byk lagi tp xleh cita kt sini..

Conclusion nya wak2 lam van mmg wak2 yg bes ever...^_^
p/s kepada sapa2 jgn marah aku wt post ni taw..

new past