EXAM time..T_T
Thursday, 18 August 2011, ϟ

Wey wey exam dh lar...
Harini hari first exam weh!!
Aku tadi sblom jwb exam mmg gementar habes limit dy.
Nak jwb GEO mmg ak tkut gila but bleh la jwb ketiga2 paper habes..xla mati plk tdi hehe

Ari ahad ni paper bi ngn bm plk.. ala boring nya asyik peksa peksa xabes2.. nak wat camna LIFE is apa complicated
Hg haifa xmaw jadi pandai ka?Xmaw keje elok2 ke besaq nnti?
Nk la!!pas2 kene la brkoban skit..terok2

i'm sick of it..asyik2 peksa..xpa2 kn nak berjaya..ish ish ish haifa
Time peksa mai la pressure  nak kena hafai tu la ni la
Pening kepala aku ni ingat otak aku ni cam HARDDISK yg 100g ka?

Aku harap ari2 seterosnya ahad isnin selasa n rabu aku bleh jwb exam smoothly
Tak maw dh ada 2 telinga kera kt slip exam tuh
Nak bnyk lagi aaaaaaa..AAA

WISH ME LUCK!!


new past