Cinta muka buku..???
Sunday, 28 August 2011, ϟ



Emm semua taw tak lagu cinta muka buku Najwa Latif???Kalau tak tau bkk ni..http://www.youtube.com/watch?v=9fKVNb-dYVc&feature=player_detailpage
Okeh..you alls.. gedik sungguh minah ni!!
Lagu tu bes..tp bkn yg tu topic post nih..Cinta muka buku aka cinta facebook
Aku nak tanya kalau korg jumpak owg mana2 yg korg xknl dalam Fb korg.. bleh bcinta dgn dy ke???????

Kalau lar hmpa mmg dah jatuh heart kt dy tu..
Bleh ka hampa bcinta ngn dy????
Bagi aku la kan mcm xlogik ja..
Kenai pon x nak bcinta byk la ko!!Cakap pelat apa plk budak niehh..

Tak taw la kalau bleh wat cmtu ke tak..
Tapi aku mmg Say no no no..BEAST
Kecuali dh kenai baru lah logik kit kan???
Tah larrr..

Tapi kalau korg nak bcinta jgk...ikot ska lah no paksa2 d sini
Aku xmaw masuk campoq aduk dlm idop korg..
Tapi brhati2 la kalau mcm dy tu dok mintak duet ka apa ka kn..
Jgn pi bagi sebabbb..DY TU KAKI KIKIS DUET POMPUAN..atau dy org jht!!
Sampai sini ja idea aku nak tules..Jgn lupa sapa yg taktaw lagu tu rajen2 lah tkn link kt ats tu..LAGU TU BES !ooo


new past