______???______
Saturday, 27 August 2011, ϟ

Hey hey semua!Title kat atas tu korg ignorekn ja..
Bkn ada makna pun,jus 4 fun
Aku ingat lagiy fist time aku knl __..dy 2 plik skit

Aku knl dy cmni..
Aku ngn ainul ada kt blakang kelas time tu nak pegi mana aku pun xigt dah..lntak la
Kaami semua ada kat situ skali dgn ___ n ___.
Dok sembang2 la kat belakang kelas uh..

Waktu aku ckp dengan ainul annn..
Dy ckp cmni.wak2 tu dy tgk muka aku pas2 ckp..
Wey muka hg mcm mayat lar"
Yg moyang aka ___ tgelak dh..
Pas2 dy cakap lagi..Sebab putih sngt"

Aku agak marah la jugak tp xpa2..sabaq gi
Pas2 kami masuk lam kelas sbb nyamuk manyak ngat..
Org tadi tu ckp lagi ktnenek aka___ ngn moyang plk..
Wey muka hg mcm ancients chinese lar dy kta kt nenek..
pas2 dy ckp kat moyang plk.Muka hg mcm ayam la.
Kami semua gelak lar sbb dy ckp mcm 2

Dy agk annoying..tak kenai lgpon dh taw time tu..
dy suka pekena aku.aku geram gila...
Kan nak raya dh kan dy buat ayt kt semuaowg ..dy mntak maap n  blabla..
Tapi pangai dy berubahla sikit selepas aku marah dy aritu..

Neway,dy kwn yg carring taw.Jangan sebarangan..HEHE




new past