LIFE is complicated
Saturday, 23 July 2011, ϟ

emm sapa nk jadi perfect? ce angkat tangan..apa la aku ni klu orang angkat tgn pun bkn aku boleh nampak..aku rasa semua org nak jadi perfect dy cantik/hensem,kaya or berduit,pandai,baik hati nsemua lah yang baek2..nothin missing but mana ada orang perfect 100% weh...giler ke ape??Tu la tajuk post ni life sebab semua orang mesti ada kelemahan dan ada dugaan banyak banyak tapi kalau xdak dy ada benda lain macam kekayaan pastu lalai uat pa... itu yang dinamakan hidup tapi ada jugak kelebihan tak kan la semua kelemahan ja mana  ACI jadi kalu nak jadi hampir perfect tu repair repair lah kelemahan tu...aku pun nak kena perbaiki banyak lagi ni jom kita perbaiki LIFE kita sampai 99% perfect pun oke lah....
weh hampa semua kalau rasa sediyh atau nak nangis terus macam xde apa apa pun yang hebat kat diri tu dgrlah lagu ni yer...but kalau xmnjadi pegi SOLAT lah
TATA ^_^http://www.youtube.com/watch?v=ypit0NcNV-8

new past